[Ossm-members] Re: Slackware 9.1 problem pri instalacija

Smoki smoki at freemail.org.mk
Sun Dec 14 04:59:53 UTC 2003


Во <3fd9a986 at news.mt.net.mk> дамјан г. напиша:


>Ахаа, па што не кажеш така... може си имал проблеми со DMA..
>Негде на Алт-Ф3 ваљда имало некој податок околу тоа.

На четвртиот имаше такви податоци, али при самата инсталација не
даваше ништо податоци што е грешката.More information about the Ossm-members mailing list