[Ossm-members] Re: Slackware 9.1 problem pri instalacija

дамјан г. mk at net.mail.penguinista
Fri Dec 12 11:41:59 UTC 2003


> Цедеромот ми работи перфектно, како инаку ги скопирнав на хард диск.
> Читав по интернет, кај многу луѓе се појавувале вакви проблеми и
> стварно немам идеја зошто се појавуваат. Може сетапот нешто заебува
> работа, ама како и зошто не би знаел да кажам.

Ахаа, па што не кажеш така... може си имал проблеми со DMA..
Негде на Алт-Ф3 ваљда имало некој податок околу тоа.

-- 
Дамјан                 (jabberID:damjan at bagra.net.mk)

          Let the source be with you, Luke.More information about the Ossm-members mailing list