[Ossm-members] Re: KDE 3.2 beta2

Aleksandar Balalovski gssteam at on.net.mk
Sun Dec 14 01:03:09 UTC 2003


Arangel Angov wrote:

> Danko Ilik напиша:
>
>> Да бе, кодното име е баш тоа, не е превод од англиски: Dobra voda
>> :-)
>>
>
>
> Добро, а знае ли некој зашто се вика така?
>
Ваљда и јас треба да речам „Да бее....“ :)
А да ми одговореше некој на моето прашање во врска со тоа дали некој има 
KDE 3.2 beta2 ???
Дали некој досега компајлирал КДЕ 3.х ? Колку време е потребно на 
спремна машина?

Поздрав

More information about the Ossm-members mailing list