[Ossm-members] PCMCIA + USB 2.0

v plin at freemail.com.mk[brisi]
Wed Dec 17 21:23:06 UTC 2003


Знае ли некој како треба да се конфигурира убаво pcmcia за да работи УСБ 2.0
картица?

сега за сега во кернелот имам вклучено USB2 поддршка. Дали треба да користам
pcmcia-cs или само во кернелот да вклучам pcmcia и cardbus??


кернелот е 2.4.23
More information about the Ossm-members mailing list