[Ossm-members] Re: Anketa ($HOME/.xprofile)

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Mon Dec 22 10:14:31 UTC 2003


> Само што ги префрлив сите работи што ми ги прави $HOME/.xsession во
> $HOME/.xprofile и првичниов впечаток е дека KDE-во ми се стартува
> неколку секунди побавно. Можда е само впечаток, а можда... :)

како да не.

-- 
Дамјан                 (jabberID:damjan at bagra.net.mk)

   Who needs spam when you've got posters like us.
More information about the Ossm-members mailing list