[Ossm-members] Re: Anketa ($HOME/.xprofile)

Новица Наков novica at bagra.org
Sun Dec 21 15:02:04 UTC 2003


Само што ги префрлив сите работи што ми ги прави $HOME/.xsession во 
$HOME/.xprofile и првичниов впечаток е дека KDE-во ми се стартува неколку 
секунди побавно. Можда е само впечаток, а можда... :)


-- 
Новица

Live life on the edge but try to stay on topic.More information about the Ossm-members mailing list