[Ossm-members] Re: KDE 3.2 beta2

Georgi Georgi
Thu Dec 25 15:38:33 UTC 2003


дамјан г напиша:

>> опција за да го довршам фолдерот во продолжение во самиот textEdit само
>> малку засивени - што многу ми се допадна.
>
> Десен клик на линијата за патеката и на крај имаш опција за типот на
> автоматско довршување (т.е. тоа го има во 3.1).

Тоа е, изгледа во темата се става некаде глобално да биде. Ќе побарам.

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list