clenska karta predlog - izjasnete se!

Гоце Николов goce at mail.net.mk
Sun Feb 2 04:13:00 UTC 2003


Историчарите веруваат дека во сабота, 01 февруари 2003, во 19:12:51 часот
[Гринич +0100] (што е 19:12 каде што живеам јас) Georgi напиша: 

> Site shto se na mejling listava najverojatno kje sakaat da imaat i clenska
> karta od OSSM. :)

Ја не сакам, освен ако не ме частите една ;) У ствари немам ни новчаник, а
сакам и тоа :)

Бтњ, фраерска работа е визитка со минидиск. Туриш некоја порка, да се
забављаат луѓе :)


-- 
Гоце
mailto:goce at mail.net.mk
I don't do books - drugs are my escape from reality.

_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list