OpenOffice.org 1.0.2 na makedonski

Zlatko Trajceski zlat at bagra.net.mk
Tue Feb 4 17:26:59 UTC 2003


On Tue, 04 Feb 2003 17:08:58 +0100, you wrote:

>заедно со најновиот превод -
>
>http://www.softver.org.mk/download/ooo-mk-0.2.po.gz ~ 500 KB
>
>кој и не е многу изменет од претходно - се концентриравме на
>дотерување на билдовите - така од сега па натаму подобрување на
>преводот треба да биде приоритет - затоа другари - помагајте! :_)

Заборавив да напоменам дека од голема помош ќе бидете доколку во една
текст датотека ги запишувате грешките од преводот на кои ќе наидете
заедно со исправките..

фала


-- 
m o reandmore and morea nd moreandmo r eandm ore andm ore
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list