OpenOffice.org 1.0.2 na makedonski

Zlatko Trajceski zlat at bagra.net.mk
Tue Feb 4 20:57:28 UTC 2003


On Tue, 4 Feb 2003 19:34:28 +0100, you wrote:

>Во својата последна порака Zlatko Trajceski напиша: 
>
>|заедно со најновиот превод -
>|
>|http://www.softver.org.mk/download/ooo-mk-0.2.po.gz ~ 500 KB
>
>Абе, ова е само еден фајл. Нели беа 30-тина? Или споени се нешто?

Споени се нешто :_))

Дали имаш поим низ колку претворања, филтри, скрипти, raw преводи...
помина преводот за да се најде на правото место - значи ова е
изџвакана верзија во една .po датотека за масовна употреба :_)


-- 
m o reandmore and morea nd moreandmo r eandm ore andm ore

_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list