OpenOffice.org 1.0.2 na makedonski

Novica Nakov novica at bagra.net.mk
Tue Feb 4 21:05:43 UTC 2003


Во својата последна порака Zlatko Trajceski напиша: 

|Споени се нешто :_))

Ако земам да правам поправки на големово нешто, може после истото да се 
користи за компајлирање...?
-- 
Новица

Who so would be a man must be a nonconformist.
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list