OpenOffice.org 1.0.2 na LEKTOR

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Thu Feb 6 18:09:38 UTC 2003


На чет, 06 фев 2003, Danko Ilik напиша:

> А да направиме маратон во потесен состав (5-10) души и да ја 
> викнеме лекторката на лице место?

Па Уфо го даде тој предлог, сега во Сабота договорете се, организирајте се
со речници и грицки и одите.


-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list