OpenOffice.org 1.0.2 na makedonski

Igor Stamatovski cybertronix at mt.net.mk
Wed Feb 5 17:44:23 UTC 2003


----- Original Message -----
From: "Zlatko Trajceski" <zlat at bagra.net.mk>
To: <lug at lists.linux.net.mk>
Sent: вторник, 04 февруари 2003 22:50
Subject: Re: [LUG] OpenOffice.org 1.0.2 na makedonski


> On Tue, 04 Feb 2003 22:33:21 +0100, you wrote:
> >
> >Ете испадна долг емаил :_))
>
> b.t.w. кој сака може да ги допреведе останатите 250 -тина стрингови
> кои зјаат празни и тоа директно во фајлот - се разбира доколку
> претходно се најави и не ги чепка останатите стрингови кои чекаат да
> бидат поправени.

Бев известен дека тие 250 струнгови се веќе преведени. Од итре или задутре
можат да се земат од кај Новица.

--
Игор


_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list