Состанок во недела!

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Thu Feb 6 22:45:55 UTC 2003


Se izvinuvam, vremeto e 17.00. Znachi 17.00, Nedela, Pingvin Pub!

Informacija: chlenarinata za 2003 godina iznesuva 300 denari

--
ufo


Арангел Ангов wrote:

> Во недела во 19.00 часот во Пингвин Паб:
>
> - приклучување кон Слободен Софтвер Македонија
> - плаќање членарина (ова со првото иде :-))
> - примање спонзорства
> - пиење пиво
>
> Поканети се сите на листава.
> Поздрав,
>
> ufo
>
>


_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list