Состанок во недела!

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Thu Feb 6 22:40:32 UTC 2003


Во недела во 19.00 часот во Пингвин Паб:

- приклучување кон Слободен Софтвер Македонија
- плаќање членарина (ова со првото иде :-))
- примање спонзорства
- пиење пиво

Поканети се сите на листава.
Поздрав,

ufo


_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list