×ëåíàðèíà

peshov vlado vlatkopj at freemail.com.mk
Sat Feb 8 17:45:43 UTC 2003


Членарината е 230 ден, така. Малце е чудно таа бројка. Да беше 200 или 300 е друго, ама 230. ОК нека ви биде. У недела ќе има собир или само за тие што сакаат да се зачленат во организацијата. Инаку не сум баш информиран околу канцеларии нешо. Да не сте у Плагин... Инаку што бидна со другите преводи на GNOME, Mozilla, KDE? Ќе се прави нешто со нив?

_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lug

More information about the Ossm-members mailing list