×ëåíàðèíà

Danko Ilik danko at on.net.mk
Mon Feb 10 10:35:45 UTC 2003


On Saturday 08 February 2003 18:45, peshov vlado wrote:
> Членарината е 230 ден, така. Малце е чудно таа бројка. Да беше 200 или 300
> е друго, ама 230. ОК нека ви биде. У недела ќе има собир или само за тие
> што сакаат да се зачленат во организацијата. Инаку не сум баш информиран

Членарината е 300.

Секоја недела во 5 попладне во Пингвин Паб треба да има собир.

> околу канцеларии нешо. Да не сте у Плагин... Инаку што бидна со другите
> преводи на GNOME, Mozilla, KDE? Ќе се прави нешто со нив?

Моментално, знам дека се преведува KDE, а мислам и Gnome. Mozilla колку што 
знам никој не ја преведува. Дали си заинтересиран да преведуваш нешто, и ако 
да, што?

_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list