Членарина

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Mon Feb 10 19:34:34 UTC 2003


300 денари е незнам кај си прочитал 230.. :) Него нели го пропушти ти 
состанокот... Оваа недела во 17.00 пак. Со канцеларија моментално сме во 
ПЦинфо. За преводите најверојатно ќе се организира втор маратон 
понатаму, а дотогаш бујрум имате се онлајн...

--
ufo


peshov vlado wrote:

>Членарината е 230 ден, така. Малце е чудно таа бројка. Да беше 200 или 300 е друго, ама 230. ОК нека ви биде. У недела ќе има собир или само за тие што сакаат да се зачленат во организацијата. Инаку не сум баш информиран околу канцеларии нешо. Да не сте у Плагин... Инаку што бидна со другите преводи на GNOME, Mozilla, KDE? Ќе се прави нешто со нив?
>
>_______________________________________________
>LUG mailing list
>LUG at lists.linux.net.mk
>http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lug
>
>  
>


_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list