Openoffice

Vladimir Stefanov vladoboss at mt.net.mk
Tue Feb 11 09:10:15 UTC 2003


Дечки едно прашање  . Дали треба пред да се инсталира македонската верзија на  
OpenOffice да се деинсталира англиската која доага со линуксот, или можат да 
работат паралелно?

_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list