×ëåíàðèíà

Zlatko Trajceski zlat at bagra.net.mk
Mon Feb 10 23:48:57 UTC 2003


Novica Nakov wrote:
> Во својата последна порака Danko Ilik напиша: 
> 
> |Членарината е 300.
> 
> Нели 600?
> 

2x300 ден. годишно. Првиот дел (300) се плаќа до на почеток на година, а 
другиот (300) некаде во јуни. Доколку се зачлени некој после јуни ќе 
плати само 300 ден. - така се договоривме.

Инаку имаме и членски карти убаво издизајнирани, пластифицирани и 
спремни за во "новчаник" - до кога со овие србизми :_))Значи секоја недела во 17:00 во Пингвин Паб на редовен митинг!
б.т.њ. - колку кул сабџектов испадна :_))

-- 
_(null)

_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list