clenarina

Danko Ilik danko at on.net.mk
Thu Feb 13 18:34:50 UTC 2003


On Tuesday 11 February 2003 21:54, Novica Nakov wrote:
> Ова можам да го правам и без да сум член. Ќе пратам идеја тука
> и ако е добра ќе биде прифатена.
>
> Друго?

На пример може да направиме ако не си член да не можеш да постуваш 
на мејлинг листа.. ;->

-- 
d.
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list