clenarina

Novica Nakov novica at bagra.net.mk
Tue Feb 11 23:10:31 UTC 2003


Во својата последна порака Georgi Stanojevski напиша: 

|Абе не поткопувај, дај идеи твои.

Абе дадов јас идеја членарината да биде 300 и да се плаќа на 365 дена.

Јас можам да си дозволам помалку од денар дневно да ми оди само за парче 
хартија кое се вика членска, и можда маичка. 

Затоа и ми е прашањето.... 

-- 
Новица

Who so would be a man must be a nonconformist.
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list