abe...

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Mon Feb 17 13:19:47 UTC 2003


> Игор, тие што ги донесе на маратонот(девојките), донеси ги пак у
> недела да им земеме пари...
>
> Пари Пари Пари! :)

Мислам дека сеуште не се даде одговор на прашањето зошто некој би 
давал пари за организацијата.

-- 
Дамјан

               I believe the technical term is "Oops!"

_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list