linux.net.mk is back

Ivan Stojmirov stojmir at linux.net.mk
Mon Jan 13 14:25:08 UTC 2003


Најпрво, среќна Нова Година и пропратни празници за сите на листава.

Еве, конечно го оправивме линукс.нет.мк.
На фраерите од марнет им требаа 14 дена да укуцаат 2 линии.

Сајтот работи, листата исто... сега дајте кажувајте до кај сме со 
организацијата.
Јас празници, болести.. не бев у тек. Што се дешаваше на митингот?

поздрав
Стојмир

_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list