OpenOffice.org makedonska verzija

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Tue Jan 21 11:20:40 UTC 2003


И јас сум да поделиме секој по една апликација не е којзнае колку работа 
и ќе се заврши брзо.

Златко до кај е верзијата за Windows? Или па некој друг ја компајлира?

И да, како се става рандом сигначр? :)

ufo

Ivan Stojmirov wrote:

> Евентуално, може да се поделиме.. еден за writer, друг за calc... итн.
> 
> И дајте заангажирајте се, барем ова не е којзнае каква работа. Да го 
> завршиме за недела дена и да си продужиме после со други работи.
> 
> Како да ставам рандом сигначр у мозилла?
> 


_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list