OpenOffice.org makedonska verzija

Ivan Stojmirov stojmir at linux.net.mk
Thu Jan 23 08:14:59 UTC 2003


Vasko Mitanov wrote:
> 
> ево напраив една проста скрипта што го праи ова :-)
> (забелешка: превод фајлот мора да почиња со текст уште во првата линија)
> 

Си видел како изгледа .po фајл?
Вака набрзинка разгледав низ скриптата.. и не ми конта нешто.

_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list