Linux Graffiti

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Tue Jul 15 22:15:04 UTC 2003


On вто, 2003-07-15 at 14:29, Ivan Stojmirov wrote:
> Може ли некој да нацрта овакво нешто кај нас?  :-)
> 
> http://b0g.org/wsnm/uploads/linuxonthewall.jpg

индог ме моли да му купиме некој спреј да нацрта вакво нешто веќе година
време... 

Дечкото црта супер, сум го видел у акција! 

Златко дај да се најдеме некаде да донесеш некој денар од каса за
спрееви... доколку се согласат сите, нормално..

Што се однесува до сликата, немора да биде баш фак мајкрософт... може да
биде само плејн ај лав линукс со некој кул тукс над текстот...

-- 
ufo

_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list