Linux Graffiti

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Wed Jul 16 10:15:41 UTC 2003


> > Може ли некој да нацрта овакво нешто кај нас? :-)
> >
> > http://b0g.org/wsnm/uploads/linuxonthewall.jpg
>
> индог ме моли да му купиме некој спреј да нацрта вакво нешто веќе
> година време...
>
> Дечкото црта супер, сум го видел у акција!
>
> Златко дај да се најдеме некаде да донесеш некој денар од каса за
> спрееви... доколку се согласат сите, нормално..
>
> Што се однесува до сликата, немора да биде баш фак мајкрософт... може
> да биде само плејн ај лав линукс со некој кул тукс над текстот...

Нема шанси организацијата да го спонзорира тоа...
ps.
Ако ти требаат спрејови мене јави ми се.


-- 
Дамјан                 (jabberID:damjan at bagra.net.mk)

      1044 1072 1084 1112 1072 1085 
  1043 1077 1086 1088 1075 1080 1077 1074 1089 1082 1080

_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list