sostanok nedela

Гоце Николов goce at mail.net.mk
Sun Jun 8 20:17:46 UTC 2003


Историчарите веруваат дека во петок, 06 јуни 2003, во 22:18:21 часот [Гринич
+0200] (што е 22:18 каде што живеам јас) Zlatko напиша: 

> Sostanokot vo nedela predlagam da se odrzi vo 19:00 vo park.

Ве барав, ве немаше у 21:30 :(

Не сте свесни што пропуштивте ;)

-- 
Гоце
mailto:goce at mail.net.mk
I don't do books - drugs are my escape from reality.

_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list