banerite

Igor Popovski (Spoilt) igor at popovski.com.mk
Sun Jun 8 20:45:14 UTC 2003


Баш гледав банерите за маратонот, во кодот за флеш банерот стои:

<param name="movie" value="baneri/maraton.swf">

А за да го чита би требало да е:

<param name="movie" value="http://www.slobodensoftver.org.mk/maraton2003/baneri/maraton.swf">

Подоле има исто уште една линија у која исто треба да се попрај линкот, попрајте.._______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list