Novo, novo!

Stojcev Darko atom1c at linux.net.mk
Fri Jun 20 14:58:17 UTC 2003


> http://audacity.sourceforge.net/index.php?>lang=mk
>

Браво Иле. Thumbs up! Линков инстантно го праќам на неколку релевантни
музички авторитети од македонија, на кои soundforge сигурно не им е платен
:)
Преводот може да се коригира на некои места (Као да смиксам две песни и
полицијата)
Гемиџија, grow up.

_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list