Novo, novo!

Riste Pejov richie at macedonia.homelinux.org
Thu Jun 26 06:39:44 UTC 2003


Stojcev Darko wrote:
>>http://audacity.sourceforge.net/index.php?>lang=mk
>>
браво иле, само што некако ми е чуден преводов, т.е. премногу е 
буквален.Треба да си дозволиш бар малку слобода во преведувањето. Иначе 
целиов превод ми заудира на струмички :-)

_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list