сајтот...

Ivan Dimitrov iko_zek0 at PunkAss.com
Thu Jun 26 13:55:46 UTC 2003


Ќе се случи некогаш да се смени нешто на www.slobodensoftver.org.mk
освен иконите? Мислам...би можело да се стави нешто како извештај
што-како било на маратонот...

iko
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list