сајтот...

Riste Pejov richie at macedonia.homelinux.org
Fri Jun 27 06:57:02 UTC 2003


Ivan Dimitrov wrote:

> Ќе се случи некогаш да се смени нешто на www.slobodensoftver.org.mk
> освен иконите? Мислам...би можело да се стави нешто како извештај
> што-како било на маратонот...
> 
Треба да земеш во предвид дека најголем дел од администраторите на 
слободенсофтвер.орг и линух.нет.мк се вработени со полни работно време 
или пак студенти кои се насред сесија .....

Patience is a virtue :-)

_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list