сајтот...

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Sun Jun 29 14:38:32 UTC 2003


На 29 јун 2003 (недела), Ivan Dimitrov напиша:

> па би можел да го напишам...само дајте упатство и шифра...

Сега за сега не е можно сам да праќаш пошто јас не сум имал време да
направам класи на корисници  а не е можно сите да имаат фул привилегии.

Прати ми на мејл одма ќе ја ставам.

> би можело еден-двајца послободни (како на пример јас) и поредовни
> на состаноци (исто така јас :-)) да бидат задолжени за вестите на
> сајтот...

Инаку какви вести сакаш да ставаш од состаноци?

-- 
Glisha
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list