сајтот...

Ivan Dimitrov iko_zek0 at PunkAss.com
Sat Jun 28 23:45:25 UTC 2003


On Saturday 28 June 2003 16:27, Georgi Stanojevski wrote:

> Би можело ако го напишеш.

па би можел да го напишам...само дајте упатство и шифра...
би можело еден-двајца послободни (како на пример јас) и поредовни
на состаноци (исто така јас :-)) да бидат задолжени за вестите на сајтот...

iko
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list