Cestit praznik

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Sun May 4 11:31:42 UTC 2003


На 30 апр 2003 (среда), Aleksandar Balalovski, @ Gemidjy Software напиша:

>    Дали тоа со трудот, дека режењето бара труд и време, налага да 
> мислиме дека и програмирањето треба да се наплаќа оти за тоа треба труд 
> и време а богами и нерви, МНОГУ ПОВЕЌЕ отколку режење CD..едноставно не 
> бев јасен

Па и програмот можеш слободно да го наплаќаш иако го објавуваш како
слободен софтвер? 
Го прочита ли линкот на Новица?

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list