Cestit praznik

Riste Pejov richie at macedonia.homelinux.org
Tue May 6 00:22:15 UTC 2003


Quoting Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>:

Абе ја сум на одмор, не читам мејл, не идам на работа, 
ова се погоди инцидентно пошто тркнав до канцеларија,
јави ми се на мобил (важи за кој било друг што може му требам) 

070 535 717

> Абе ја ќе почнам да терам!
> 
> Колку мејла треба да ти пратам за да ми
> кажеш што се случува со емисијата?
> 
> Riste Pejov wrote:
> 
> >Абе ќе почнам да пцујам и се да терам у три
> лепе, 
> >
> >  
> >
--
It takes a nation of milions to hold Us back.


_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list