Cestit praznik

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Thu May 1 09:42:06 UTC 2003


Абе ја ќе почнам да терам!

Колку мејла треба да ти пратам за да ми кажеш што се случува со емисијата?

Riste Pejov wrote:

>Абе ќе почнам да пцујам и се да терам у три лепе, 
>
>  
>


-- 
ufo


_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list