Promocija

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Tue May 6 11:45:57 UTC 2003


Има ли некој план за во четврток?

Кој ќе збори? За што? Да нема тапење за Microsoft пак.


Ilija Iliev wrote:

> Луѓе!
>
> Има ли такви:)
>
> На 08-МАЈ-ваа година во 15.30 часот во Хуманитарниот Дом „Даре Џамбаз“ 
> ќе се одржи промоцијата на хрватскиот ЛинуксГласовенСистем.-- 
ufo


_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list