Apropo emisijata

Ilija Iliev strumjan at mol.net.mk
Thu May 1 08:06:10 UTC 2003


Е сега јас да ти кажам.

Емисијата си се емитува. Две отидоа. Ги има Ристе на цд. Третата ќе оди 
на 9 мај во 10.30 на прва програма на Македонско Радио.

П.С. Изгледа тоа за средните бранови не е сфатено сериозно дека се 
слушаат низ цел свет, а и сигурно е така штом UFO-ата не слушнале досега:)

_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list