pravila na igra pri koristenje na mejling listata

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Fri May 9 11:00:33 UTC 2003


На 09 мај 2003 (петок), Arangel Angov напиша:

> >А печат бе?   :-)
> >
> Дајте ги печатите! У недела кај кој и да се да ги донесе.

Зашто тебе да ти ги давам, за сите папирологии трчав јас ако чекав на
тебе да ми ги носиш печатите...еее ...ако му ги враќам на Стојмир треба 
да му ги вратам меѓу другото што е тука во Центар и може брзо да се земат.
-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list