sostanok za Prilep

Aleksandar Balalovski, @ Gemidjy Software gemidjy at freemail.org.mk
Tue May 13 16:48:28 UTC 2003


    Дали во статутот на ССМ стои некаде дека ако сакам да одам а имам 
испит, ССМ е должна да ми го одложи испитот :) :) :) Се зезам. Зборот ми 
е дека радо би дошол, од Битола сум ептен е в комши, ама имам за учење. 
Поздрав и убаво (печење) да си помините.

Алексан...дар


_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list