sostanok za Prilep

Zlatko Trajceski zlat at bagra.net.mk
Tue May 13 22:02:27 UTC 2003


On Tue, 13 May 2003 18:48:28 +0200, you wrote:

>
>    Дали во статутот на ССМ стои некаде дека ако сакам да одам а имам 
>испит, ССМ е должна да ми го одложи испитот :) :) :) Се зезам. Зборот ми 
>е дека радо би дошол, од Битола сум ептен е в комши, ама имам за учење. 
>Поздрав и убаво (печење) да си помините.

Во статутот не стои такво нешто али еве јас сум добар и ќе ти го
одложам испитот - кој треба да го тепам? :-)))


-- 
m o reandmore and morea nd moreandmo r eandm ore andm ore
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list