Linux Evolucija

Гоце Николов goce at mail.net.mk
Wed May 14 15:49:02 UTC 2003


Историчарите веруваат дека во среда, 14 мај 2003, во 12:48:52 часот [Гринич
+0200] (што е 12:48 каде што живеам јас) Ivan напиша: 

> Овде поставив wiki, во кое ставив едно упатство на англиски за мигрирање 
> од windows кон linux.

Џабе упатство ако нема добра причина за тоа*

*добра причина не што е бесплатен и слободен софтвер.

-- 
Гоце
mailto:goce at mail.net.mk
Како што реков предходно, никогаш не се повторувам.

_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list