sajt za prevod

Дарко Николовски darkon at npk.com.mk
Thu May 15 08:29:32 UTC 2003


Arangel Angov wrote:

> Zlatko Trajceski wrote:
>
>> ...e prv cat na sajt na grupata za lokalizacija - predlozi, zamerki...??
>>
>
> Супер е. Уште содржини само. :)
>
страната е закон . .  ептен ми се свига, ама имам само една замерка

некако не се вклопува со сајтот на слободен софтвер


делува ко да е  сосема независна

_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list