sajt za prevod

Zlatko Trajceski zlat at bagra.net.mk
Thu May 15 14:21:57 UTC 2003


On Thu, 15 May 2003 10:29:32 +0200, you wrote:

>страната е закон . .  ептен ми се свига, ама имам само една замерка
>
>некако не се вклопува со сајтот на слободен софтвер
>
>
>делува ко да е  сосема независна
>

Дај бе малку артистик фридом :_)) Навистина - ја замислувам како
посебна страна - нема потреба се да правиме по образецот на главната
страна.

-- 
m o reandmore and morea nd moreandmo r eandm ore andm ore
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list