linux.net.mk

Aleksandar Balalovski, @ Gemidjy Software gemidjy at freemail.org.mk
Sat May 17 10:00:53 UTC 2003


  
За сите од администрацијата на linux.net.mk:

  Страната се update-ова еднаш неделно, а претпоставувам дека има веќе
  испратено вести. Како прво тоа, како второ мислам дека форумот е
  незначително посетен, што значи дека едноставно, за џабе фаќа место :)
  Се извинувам за кометарot, не сакам да сум груб, ама ме нервира кога
  гледам дека вестите се менуваат 1 неделно.

За ufo:    Шо напрај со текстовите што ги пратив?  

_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list