linux.net.mk

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Sat May 17 16:36:57 UTC 2003


Aleksandar Balalovski, @ Gemidjy Software wrote:

>  За сите од администрацијата на linux.net.mk:
>
>  Страната се update-ова еднаш неделно, а претпоставувам дека има веќе
>  испратено вести. 


????

> Како прво тоа, како второ мислам дека форумот е
>  незначително посетен, што значи дека едноставно, за џабе фаќа место :)
>  Се извинувам за кометарot, не сакам да сум груб, ама ме нервира кога
>  гледам дека вестите се менуваат 1 неделно.


Ако те нервира, пишувај вести почесто. :)

>
>
> За ufo:    Шо напрај со текстовите што ги пратив?  


Не си ми пратил ништо освен зип дадотека која не се отвора.


-- 
ufo


_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list