Users missing

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Tue May 20 22:17:11 UTC 2003


На 20 мај 2003 (вторник), Gemidjy Software Clan напиша:

> Прашање е колку членовите воопшто добиваат потврда (членска карта) дека 

До сега само 7 души немаат членски, баш поради тоа што имаше недоречености
и дупли карти. Зашто се нервираш незнам?

-- 
Glisha
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list